avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am primit hotararea instantei.Ce urmeaza????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am primit hotararea instantei.Ce urmeaza????

Sunt parte a unui proces ca si reclamant, fiindca fostul angajator nu mi-a platit toate salariile.M-am prezentat la ambele termene, paratul insa nu.
Hotararea intsantei: s-a admis actiunea...Intrebarea mea este ce ar trebui sa fac in continuare, fiindca administratorul firmei (cel de care am de primit salariile restante) doreste sa "traga de timp cat de mult se poate" pe motiv ca nu dispune de bani.X-(
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 11:31, 14 August 2012
In ce stadiu este procesul ?
Pai daca am primit acasa hotararea instantei, in ce stadiu este??
Conf art 278 hotararile primei instante sunt executorii de drept cand au ca obiect :
1 plata salariilor sau a altor drepturi izvorate din raporturile juridice de munca ,precum si a sumelor cuvenite potrivit legii.
As dori o explicare mai clara, ptr ca nu am cunostinte in domeniu si am actionat pe cont propriu, fara avocat.Interesul meu este daca imi voi primi banii si cum anume trebuie sa procedez....trebuie sa apelez la executor?
Daca aveti o hotarare definitiva si irevocabila fara nici o cale de atac din partea firmei reprezentata prin administrator ,atunci se poate apela la un executor judecatoresc.

Alte discuții în legătură

Ordonanta procurorului de scoatere de sub urmarire penala si aplicare sanctiunii cu caracter administrativ a amenzii Adrian Burlacu Adrian Burlacu Buna ziua! Ma aflu in situatia urmatoare: sunt parte vatamata intrun proces penal in care procurorul prin ordonanta a dat scoaterea de sub urmarire penala a ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale kido93 kido93 Buna ziua. In luna septembrie am dat in judecata firma la care am lucrat pentru neacordarea drepturilor salariale.Procesul s-a terminat iar firma este ... (vezi toată discuția)
Plangere penala StatVsBiserica StatVsBiserica Din ce moment pot face plangere penalaimpotriva unui sef de institutie care nu vrea sa o execute? In 15 zile de la primirea minutei sau 15 zile de la primirea ... (vezi toată discuția)