avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca in strainatate - 3 ani lucrati in Spania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca in strainatate - 3 ani lucrati in Spania

am 15 ani vechime in munca in Romania si 3 ani cotizati in Spania si as vrea sa stiu ce acte si care e demersul sa-mi trec anii lucrati in strainatate la vechimea din tara si daca e adevarat ca un an lucrat in strainatate se considera un an jumate la vachime ,in tara Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:20, 10 Februarie 2012
1. Este o aberatie afirmatia ca un an lucrat in strainatate se considera un an jumate la vechime ,in tara .. prin urmare , un an lucrat in strainatate = un an vechime in tara

2. Din Spania trebuie sa obtineti formularul E 207 - Certificat privind cariera de asigurat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - vechime in munca din strainatate doina25 doina25 AM 30 DE ANI AM MUNCIT IN SPANIA CU CONTRACT DE MUNCA CA ZILIER SI VREAU SA AI TREC AN CARTEA DE MUNCA CU PROCEDEZ (vezi toată discuția)
Vechimea in munca din spania menacao menacao buna seara! as vrea sa stiu ce se intampla cu anii vechime in munca din spania?sotul meu are o vechime de 13 ani in spania,as vrea sa stiu cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Vechime din franta Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua ! Am lucrat in Franta 12 luni cu acte legale, angajat. Pot beneficia aici in tara de vechimea respectiva in calculul pensiei/vechimii ? Ce ... (vezi toată discuția)