avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzarea pe Facebook
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzarea pe Facebook

Buna ziua!
As dori daca se poate sa ma lamuriti cu ceva. Am vazut ca foarte multe persoane vand produse second hand(in mod special hainele copiilor lor) pe Facebook. Daca as dori sa fac si eu acest lucru trebuie sa am firma? Sincer nu cred ca cele care fac acest lucru au dar eu as vrea sa ma asigur sa nu ma trezesc dupa aceea cu ceva amenzi.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 10:37, 10 Februarie 2012
daca vanzarea nu are caracter comercial si nu se incheie in mod perpetuu si repetat nu aveti nevoie de firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unei activitati economice de catre un ong asociatiabiacris asociatiabiacris Buna ziua, as dori sa stiu daca un ONG cu activitate in sprijinirea copiilor cu dizabilitati poate incepe sa desfasoare activitati economice comerciale? (se ... (vezi toată discuția)
Intentionez sa deschid un srl cu vanzarea online. Grundy Grundy Buna ziua , intentionez sa deschid un SRL , iar vanzarea sa fie exsclusiv online . Site-ul va fi specializat pe vanzarea de colectionabile / pop culture ( ... (vezi toată discuția)
Comerț second-hand Hliboceanu Alina Hliboceanu Alina Buna seara. Am si eu o mare nelămurire in ceea ce priveste returnarea produselor second-hand. Am peste 4 ani de cand dețin o mică afacere de acest gen, mai ... (vezi toată discuția)