avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Probleme cu stagiul necesar pentru a beneficia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Probleme cu stagiul necesar pentru a beneficia de somaj - fostul angajator este de negasit

Buna ziua. Sunt din Constanta si de curand am primit preaviz de concediere. Conform legii ma incadrez sa primesc somaj. Problema apare la stagiul de cotizare. Lucrez la firma actuala de aprox 11 luni. Pentru a-mi completa cele 12 luni necesare aprobarii dosarului de somaj trebuie sa iau legatura cu firma la care am lucrat anterior, in 2010, pt a-mi elibera anexa 26. Aici apare problema. Nu gasesc pe nimeni de la firma respectiva. La nr. de tel. care le aveam nu raspunde nimeni, site de internet e dezactivat, la sediu nu e nimeni. Cum trebuie sa procedez? Nu exista si alta posibilitate de a-mi completa anexa 26?(de ex: ITM, financiar, etc.).
Cel mai recent răspuns: ercar , utilizator 15:14, 10 Februarie 2012
Incercati la Agentia de Somaj unde se afla declaratia lunara nominala din luna respectiva unde sunteti trecut si dvs. cu baza de calcul pentru care ati platit contributia la somaj.
o sa incerc, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj maryus22 maryus22 Buna ziua, Am si eu o nelamurire in legatura cu anexa 26 care mi-o cere la actele pentru somaj,data de incetare a contractului este 14 noiembrie si eu de pe ... (vezi toată discuția)
Somaj dana codreanu dana codreanu Buna ziua. Va rog, daca se poate sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu procedura prin care se poate lua indemnizatia de somer pentru un caz concret. Sotul ... (vezi toată discuția)
Restante salariale in cazul concedierii gaby_popescu gaby_popescu Buna ziua, Am lucrat 3 ani la o firma (avand ca domeniu de activitate comertul).Pe data de 11.01.2012 am primit decizia de concediere (concediat conform art. ... (vezi toată discuția)