avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintarea PF, II sau IF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintarea PF, II sau IF

Buna ziua,
Ma intereseaza ce acte si care ar fi demersurile necesare infiintarii PF, II sau IF, care ar avea ca obiect de activitate hand-made (haine, accesorii, bijuterii, etc.). Mentionez ca nu am pregatire in acest sens, totul facand din pasiune, mai ales ca mai am si un serviciu stabil. De asemenea, care forma mi-ati recomanda? Finantarea este progresiva, in functie de mersul pietei. In principiu as dori plasarea spre vanzare magazinelor on line.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 14:32, 10 Februarie 2012
Actele infiintarii unei PF, II, IF, le gasiti pe site-ul registrului comertului - formalitati - persoane fizice. Puteti sa optati pentru PF.
Baza legala pentru reglementarea activitatilor economice de catre PF, II si IF este OG nr. 44 din 2008. Conform acestui act normativ PFA este persoana fizica autorizata sa desfasoare orice forma de activitate economica permisa de lege, folosind in principal forta sa de munca.

Detalii infiintare PFA aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pf ritabutnar ritabutnar BUNA ZIUA , ESTE ADEVARAT CA PF TREBUIE SA FACA DIN NOU TOATA DOCUMENTATIA PENTRU A FII IN LEGALITATE , PENTRU A PUTEA AVEA CALITATE DE ANGAJATOR :stunned: (vezi toată discuția)
Pfa radiata Miki&Eta Miki&Eta buna ziua.am avut o autorizatie pfa si in urma cu doi ani,am intrat in paternitate,iar acum as vrea sa prelungesc un ani pentru ca copilul meu are un handicap ... (vezi toată discuția)
Pfa radiat cf oug 44/2008 ana_maria1 ana_maria1 buna seara am constatat ca am un pfa care a fost radiat de onrc din 17.05.2010.Ideea este ca nu am stiut,am depus declaratii etc.Cum procedez pentru a readuce ... (vezi toată discuția)