avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratia 205
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratia 205

Buna ziua,
Daca Asociatia de Proprietari a avut conventii civile pana in luna octombrie 2011
si a depus declaratia 100 : plata impozit pe conventii civile , trebuie sa depuna si declaratia 205 cei doi lucratori cu conventii civile, mai trebuie sa depuna si declaratia 200.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 14:27, 11 Februarie 2012
Daca ati retinut 16% nu mai trebuie sa depuna. Daca ati retinut 10% trebuie.
Da am virat si declarat 16%. deci nu mai depun declaratii.
Dar fise fiscale depun pentru conventii civile?
Multumesc anticipat pentru raspuns!!!
Pentru conventii civile se depune D205. Aici nu este vorba de fise fiscale care se folosesc numai la CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale administratia financiara Petre Daniel Petre Daniel Buna ziua, am preluat de curand o asociatie de proprietari si am mare nevoie de cateva informatii : Va rog sa ma indrumati in ceea ce priveste depunerea ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa-mi spuneti daca o [b]persoana fizica[/b] care in anul 2008 a prestat servicii conform conventiei civile pentru care angajatorul a depus decl.205, i-a ... (vezi toată discuția)
Lamuriri privind legalitatea situatiei din asociatie danielgiurgiului danielgiurgiului Buna ziua, Din start trebuie sa afirm ca sunt lipsit de cunostiinte prea mari in domeniul contabil si as dori sa ma lamureasca si pe mine cineva daca situatia ... (vezi toată discuția)