avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... anulare incheiere Curtea de Conturi
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

anulare incheiere Curtea de Conturi

Buna ziua.
1.In cazul in care castigi un proces ca instituie publica cu, Curtea de Conturi la Curtea de Apel.. instanta are puterea de a anula un act al Curtii de Conturi in solutia ei?
2. Partile intr- un proces la Inalta Curte de Castie si Justiei pot fi numite in acelasi timp: intimat-reclamant si recurent-parat?

Multumesc mult!
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2012
Ramona24, utilizator
Cel mai recent răspuns: manucop , utilizator 12:28, 20 Februarie 2012
dar dvs ce ati solicitat prin actiuna introductiva?
Este posibil ca in urma unui control la primarie sa ceara pla ta unor diferente de calcul la autorizatiile de constructie,luate prin sondaj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac Justitiarul711 Justitiarul711 Un intimat reclamant ajuns la Curtea de apel, intr-un proces in Materie:Contencios administrativ şi fiscal, avand ca Obiect: litigiu privind funcţionarii ... (vezi toată discuția)
Contestator sau intimat? zaza zaza as vrea sa stiu cine sunt partile intr-un proces de rejudecare, pentru ca eu in prima faza sunt reclamant, care am castigat procesul la tribunal iar paratul a ... (vezi toată discuția)
Executare silita legea 10 ;apartament in bucuresti Mircea Razvan Mircea Razvan Am postat acest mesaj la articolul:,,Implicatiile hotararii CEDO in cazul proprietatilor nationalizate. Cum vor fi afectati fostii proprietari'': Am castigat ... (vezi toată discuția)