avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratia 112 la Asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratia 112 la Asociatie de proprietari

Buna seara
Va rog sa ma lamureasca si pe mine cineva.
La o asociatie de proprietari sunt angajati cu contract individual de munca administratora si femeia de servici, iar cu contract de mandat, presedintele si cenzorul. Declaratia D112 in aceasta situatie trebuie transmisa lunar sau trimestrial?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 19:02, 10 Februarie 2012
Lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii 2012 alimik alimik Ce contributii sociale se calculeaza si se retin pentru drepturile lunare (regulate) cuvenite administratorului ,cenzorului si femeii de serviciu , unei ... (vezi toată discuția)
Ce contributii se platesc la asociatiile de locatari cu conventii civile liliana-gina liliana-gina Buna ziua. Doresc si eu un ajutor daca se poate,avem 4 conventii civile .dintre care unul este cenzorul care are cm in alta parte ,presedintele este pensionar ... (vezi toată discuția)
contract de prestari servicii sau contract de munca part-time alimik alimik buna ziua sunt cenzor la o asociatie de locatari. as dori sa stiu ce fel de contract imi recoman dati sa inchei cu asociatia de proprietari: contract de ... (vezi toată discuția)