avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contracte de munca

am si eu o intrbare , se poate schimba un contract de munca cu termen nedeterminat intr-un contract cu termen nedeterminat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:48, 11 Februarie 2012
Cred ca ati dorit sa intrebati altceva, mai puneti inca odata intrbarea.
Contractul de munca pe perioada determinata il puteti transforma in perioada nedeterminata.
margine a scris:

am si eu o intrbare , se poate schimba un contract de munca cu termen nedeterminat intr-un contract cu termen nedeterminat


1. Daca este c.i.m. pe durata determinata , atunci se poate modfica in c.i.m. pe durata nedeterminata .. in acest sens, se va incheia un act aditional la c.i.m.

2. Daca este c.i.m. e durata nedeterminata , teoretic se poate modifica intr-unul cu durata determinata ... insa nu se poate face aceasta modificare in REVISAL.
In aceasta situatie, se poate inceta c.i.m. pe duraa nedeterminata si se va incheia un nou c.i.m. pe durata determinata cu aceeasi ci data incetarii c.i.m pe durata nedeterminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)
Modificare perioada in contractul individual de munca Volentir Mircea Volentir Mircea Asociatia de proprietari a incheiat in urma cu 2 ani un contr. individ. de munca pe perioada nedeterminata cu o persoana pt postul de administrator. Am dori sa ... (vezi toată discuția)
Modificare durata contract alina40 alina40 Buna ziua, am un contract care initial a fost incheiat pe durata nedeterminata, iar acum partile au convenit prin act aditional sa modifice durata in ... (vezi toată discuția)