avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sesizare falsa, facuta in numele unei alte persoane
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sesizare falsa, facuta in numele unei alte persoane

Va rog sa-mi precizati daca cineva a facut in numele meu o sesizare la o institutie publica (a scris in sesizare ca eu as face sesizarea, folosindu-se de numele meu), am dreptul de a solicita respectivei institutii publice o xerocopie dupa acea sesizare, pentru a vedea in acest fel cine s-a dat drept mine?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:00, 11 Februarie 2012
Puteţi merge personal şi să cereţi o copie, dar puteţi şi să faceţi o adresă scrisă către respectiva instituţie să precizaţi că nu aţi făcut nici o sesizare, că altcineva s.a folosit de numele dv.stră şi in plus puteţi face şi o plângere la poliţie dacă aveţi vreo bănuială cu privire la acea persoană.
Nu cred ca aceste informatii sunt publice ... prin urmare, nu aveti cum sa obtineti o copie de pe acea sesizare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit un răspuns de la o instituție a statului ... Adrianazghn Adrianazghn Buna ziua, Am primit un răspuns de la o instituție a statului cum ca as fi făcut o petiție si ca aceasta a fost redirecționata. Ideea este ca eu nu am ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare flori73 flori73 Buna ziua.Am facut cerere de chemare in judecata a Ministerului Administaratiei Publice.Am cerut sa se judece in lipsa.Am trimis si completare la cererea de ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva actelor de urmarire penala mariaLazar mariaLazar Am fost pusa sub invinuire pentru infractiunea prev. de art. 290 (fals in inscrisuri sub semnatura privata). Am primit o citatie de la procuror, in fata caruia ... (vezi toată discuția)