avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arestat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arestat

daca o persoana are credit bancar si ulterior este arestat si automat ca nu isi mai poate plati ratele ce se va intampla?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 15:01, 12 Februarie 2012
Vor fi executate silit garantiile.
imprumutul este pe baza de buletin adica nevoi personale fara garanti , gajuri , ipoteci sau giranti
Se va executa silit persoana pe bunurile pe care le are in proprietate.
Daca aveti conturi bancare se vor indestula de acolo.
Faptul ca s-a dispus luarea masurii arestarii impotriva unei persoane , indiferent de felul arestarii , nu are nicio legatura cu recuperarea unei /unor creante datorate de cel arestat.
sa ceara o adeverinta de la locul de detinere ,adeverinta din care sa reiasa ca este arestat si pentru ce perioada si sa incerce ori o amanare ori o reesalonare a creditului.
pana la urma tot i se vor lua banii.
daca ar fi sa se puna in aplicare legea 275/2006 asa cum este data in privinta sumelor pe care condamnatii le au in cont ,ar putea chiar sa i se opreasca din acel cont si nu cred ca o sa-i convina deoarece mai are nevoie de bani sa faca si cumparaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garant ipotecar razvan-andreea razvan-andreea Buna ziua, ma poate lamuri si pe mine cineva cu urmatoarea problema:am un credit de nevoi personale cu ipoteca,bunul ipotecat fiind apartamentul mamei care are ... (vezi toată discuția)
Soțul meu este executat silit pentru un credit de nevoi personale. se poate vinde locuința bun comun dacă e ipotecată la o bancă? Ccris74 Ccris74 Buna ziua, Sotul meu este executat silit pentru un credit de nevoi personale. Locuinta, proprietate comuna este ipotecata la o banca. Se poate vinde acest ... (vezi toată discuția)
Sunt executata silit yonelad yonelad Am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca in 2007 de 27000 euro. am beneficiat de o reesalonare acum 2 ani , de 9 luni am platit 150 de euro in loc de ... (vezi toată discuția)