avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... aderare la asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

aderare la asociatia de proprietari

Buna ziua,
In complexul nostru a fost infiintata asociatia de proprietari pe 10 blocuri, intre timp au mai fost construite cateva blocuri.
Cum pot adera acestea legal la asociatia de proprietari deja existenta ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: irdi , utilizator 11:50, 3 Noiembrie 2014
De ce este mai bine sa e facem asociatie proprie, tinand cot de faptul ca suntem u complex de 3 blocuri pe regim ou( adica apa o plateste fiecare proprietar in parte individual). Ce avataje avem in infiintarea unei asociatii de propritari in locul unei afilieri.

Noi am inceput deja demersurile infiintarii asociatiei si dupa cum se vede deja costurile cresc prea mult si se ajunge undeva la suma de 85-100 ron / apart, tinand cont ca in complex sunt 104 apartamente. In cheltuieli intra presedinte, admin, contabil, cenzor, intretinere lift, supraveghere video, porti electrice, lumina pe casa scarii, curatenie) .

Va multumesc,
astept raspuns,
Diana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de vot in adunarea generala Monitulescu Monitulescu Buna ziua, Imi poate spune cineva in ce masura pot conta voturile in cadrul Adunarii Generale si daca proprietarii pot fi alesi in structurile de conducere ... (vezi toată discuția)
Extindere asociatie de proprietari nicusofia nicusofia Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema: asociatia mea este formata din 4 blocuri si acum am primit o adresa de la un alt bloc care ar vrea sa faca parte din ... (vezi toată discuția)
Contributie la plata cheltuielilor quiras quiras Avem situatia urmatoare: -locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje ,am contract individual la apa ,electricitate,gunoi,gaze etc.cat despre incalzire....centrala ... (vezi toată discuția)