avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte casa

cum este mai bine pentru a face niste acte pt o casa cu contract vanzare cumparare cu intretinere sau doar cu intretinere care nu poate fii atacat de nimeni?
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 12:02, 13 Februarie 2012
Detaliati motivele pentru intentionati incheiere tranzactie cu clauza
Sotul meu este infiat de o bunica si ar dori sa-I faca acte pe casa pe care o detine ea nu are sot .casa este a ei dar mai are o fiica si doi nepoti din partea celei de-a doua fiice pe care a avut-o dar a murit si au ramas cei doi nepoti si am dori sa stim cum este mai bn sa facem actul ca vinzare cumparare cu clauza de intretinere sau doar cu clauza de intretinere si daca acest act cu intretinere poate fii spart de ceilalti dupa ce moare
nu pot primi nici un raspuns?astept un raspuns daca se poate...
Nu rasund ca un specialist, raspund din proprie experienta ca cel mai bun este actul de vanzare cumparare (se ataca mai greu), tranzactia trebuie facuta cu o suma reala altfel se poate ataca pt o suma derizorie. "succes"!
multumesc mult

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare ContSters230365 ContSters230365 Buna ziua, parinti mei sunt casatoriti si au hotarat sa imi vanda casa. Am mers la un notar si am facut contract de vanzare-cumparare, am semnat toti, am ... (vezi toată discuția)
Act ce nu poate fi atacat in justitie (donatie sau vanzare cumparare imobil) elizabetana elizabetana Sunt o bunica care vreau sa las o casa, singurei mele nepoate. Sotul meu a decedat acum 4 ani. Eu am o singura fiica, care este casatorita cu un barbat in ... (vezi toată discuția)
Un sfat avizat va rog , multumesc! andreiRAC andreiRAC speta: bunica 80 ani, bunicul decedat 2003, unica fiica decedata '97, unicul nepot, stabilit USA impreuna cu ginerele si noua sotie a acestuia, renunta in ... (vezi toată discuția)