avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neacordare spor vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neacordare spor vechime

Buna seara!

Apelez la timpul, stiinta si amabilitatea dvs. pentru a ma edifica in legatura cu urmatoarea situatie. Sunt functionar public, de circa jumate de an am implinit vechimea cumulata de cinci ani dar nu am primit primit sporul de vechime de 10%, beneficiand in continuare de cel de 5% aferent vechimii din intervalul 3 - 5 ani. Intrebarea mea ar fi: exista baza legala pentru a primi retroactiv diferenta de spor sau trebuie sa ma adresez instantei?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 18:28, 5 Noiembrie 2008
Faceti o cerere prin care solicitati sporul. Este posibil ca persoana care se ocupa de aceasta problema de la resurse umane sa va fi scapat din vedere. Se mai intampla si asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de vechime ema2006 ema2006 Buna ziua!!! Stie cineva daca sporul de vechime se da retroactiv? Fetele de la resurse umane au uitat sa anunte salarizarea ca am implinit trei ani in ... (vezi toată discuția)
Aplicare oug 20/2016 cristina muntean cristina muntean Cum se calculeaza salariul pentru un functionar public/ inspector grad principal, gradatia 3 salariu de baza 1430 in conditiile in care in aceeasi institutie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica ... m0_0n3y m0_0n3y Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica unde se cer studii superioare economice si vechime in specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)