avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare cheltuieli intr-un proces
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare cheltuieli intr-un proces

Buna seara,
Zilele viitoare va trebui sa ma prezint la cea de-a treia infatisare a unui proces in care sunt aproape sigura ca voi avea castig de cauza. Eu voi prezenta raspunsurile la interogatoriul propus de reclamanta iar reclamanta treb sa aduca dovezi tehnice scrise la mai multe intrebari din interogatoriu. Eu sunt foarte bine acoperita de hartii si nu-mi fac probleme pentru raspunsuri. Dar problema mea este alta: eu, administratorul firmei pe care o reprezint in proces nu mai locuiesc in Bucuresti, unde se judeca cazul si este sediul social al firmei. Trebuie sa fac de fiecare data drum special la Bucuresti pentru a ma prezenta la proces, asadar, cheltuiesc bani pe benzina, bani pe cazare, bani pe mancare, etc.(si acum ma voi si lupta cu nameti, blocaje, drumuri inchise si ocolitoare, cine stie cum voi ajunge!)
Credeti ca pot obtine de la societatea reclamanta, in cazul in care voi castiga procesul, recuperarea acestor minime cheltuieli, nu mai vorbesc de timpul pierdut aiurea in care puteam castiga bani. Care este modalitatea de a cere aceste cheltuieli? As mentiona insa, ca oficial, domiciliul meu legal este tot in Bucuresti pentru ca nu am schimbat buletinul si nici viza nu am facut in orasul in care ma aflu acum si unde am un contract de inchiriere pe persoana fizica.
Sper sa ma fi facut inteleasa, va multumesc si astept cu incredere raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:52, 11 Februarie 2012
Raspunsul il poate constitui cererile adresate instantei de judecata,respectiv daca a ti solicitat obligarea partii adverse la cheltuieli de judecata
Conditionat de hotarare,daca instanta de judecata va aprecia apararile si documentele depuse de dvs de asa natura incat sa pronunte solutie favorabila dvs,aveti dreptul sa va recuperati cheltuielile de judecata,fie amiabil ,fie prin executarea silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum si cand dau raspunsul la interogatoriu? danikpopa danikpopa Buna ziua, Dupa o infatisare la proces mi s-a solicitat de catre partea reclamanta un interogatoriu. Eu nu primisem citatia si interogatoriul inainte de ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la interogatoriu.consecinte ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! daca intr-un proces de rezolutiune contract intretinere ,reclamantul nu se prezinta la interogatoriu in mod repetat pe motiv de boala ce se ... (vezi toată discuția)
2 intrebari iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune :) multumesc tuturor pentru sfaturile si ideile de pana acum! in prezent am 2 INTREBARI legate de cazul meu pe scurt : 1. in cazul meu, sunt ... (vezi toată discuția)