avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... INSELATORIA UNEI COMPANII DE TELEFONIE MOBILA
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

INSELATORIA UNEI COMPANII DE TELEFONIE MOBILA

Buna seara. Sunt posesoare a doua abonamente , unul care trebuia sa expire in luna dec.2011, iar altul expira in 02.2013. nefiind multumita de cel dintai abonament am facut numeroase sesizari la serviciul clienti in urma carora mi s au facut o oferta foarte avantajoasa[CHIPURILE AVANTAJOASA]. Mi s a spus ca o sa- mi micsoreze abonamentul de la 12 euro la aproape jumatate, dar nici vorba de asa ceva. mi au prelungit vechiul abonament fara a modifica absolut nimic si in plus pe cel de-al doilea mi l-au marit de la 6 euro la 9 euro fara sa fiu de acord si fara sa cer eu asa ceva, deoarece acesta expira tocmai peste un an, neavand de ce sa modific un contract cu atata timp inainte si culmea sa- l si maresc. VA ROG SA-MI DATI UN SFAT. MULTUMESC.

Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:33, 12 Februarie 2012
Depuneti plangere la OPC.
Reclamatia la Protectia Consumatorilor trebuie precedata de incercarea - din partea dvs. - de a rezolva pe cale amiabila aceasta problema.
Tot ce ne-ati scris aici ar trebui sa le scrieti si lor (chiar si prin mail, nu neaparat prin posta) iar raspunsul lor sa il atasati reclamatiei.

Cereti in ce le veti scrie sa verifice convorbirea telefonica pe care ati avut-o in data de ..., ca sa vada ca modificarile pe care le-au facut nu corespund cu oferta care vi s-a facut de catre operator.

Neavand nicio dovada a ceea ce scrieti s-ar putea ca reclamatia sa nu fie luata in considerare.

Aveti aici un model de intocmire:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portare numar telefon - este legala taxarea? ADIC1469 ADIC1469 Parintii mei au cerut portarea numarului la o alta companie de telefonie fixa, care are preturi mai avantajoase. Surpriza a venit din partea fostei companii de ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu mai platesc abonamentul de telefon? amelia20100 amelia20100 buna ,am si eu o problema am un ab la orange de9e pana in decembrie anul acesta,si in octombrie i-am sunat sa ii intreb daca imi pot micsora abonamentul si ... (vezi toată discuția)
Despre actul aditional la contractul de abonament (telefonie mobila) mada_big76 mada_big76 Am un act aditional la un contract de abonament pentru telefonie mobila. Acesta a intrat in vigoare incepand cu data de 15.11.2009 si este incheiat pe o ... (vezi toată discuția)