avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am primit o anstiintare de executare silita pt un card nu lucrez am un copil sotia e bugetara ia 4milioane an mana mai am datorii la banci. am un televizor un calculator vechi nu am proprietati masina casa stau an casa tatalui meu cu contract de habitatie .cat traieste e a lui.raman fara televizor calculator? ce pot sa fac?,, sa ne punem capat zilelor toti trei?;; pana la urma cred ca asta o sa facem ,nu am fi nici primii nici ultimii! firma de recuperare vrea 20milioane toti odata. de unde sa le dau?va rog sa ma crede-ti! ajutati-ma cu un sfat multumesc din suflet!
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2012
ubancatul, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:51, 12 Februarie 2012
Situatie delicata,des intalnita in ultima perioada
Executarea silita se aplica asupra bunurilor mobile/imobile /conturi/drepturi salariale-prezente si viitoare
Daca nu aveti bunuri in evidenta executorul bancar/judecatoresc va constata acest aspect pe care il va consemna in documentele pe care le intocmeste in cursul procedurii de executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita alexandra20122 alexandra20122 Buna ziua va rog sa imi dati si la mine un raspun la urmatoarea situatie. soacra mea are un credit la sc nebancara din cauza ca nu am mai avut de serviciu nici ... (vezi toată discuția)
Executare silita petreflorin petreflorin ce poate sa iti ia din casa la un caz de executare silita?am cumparat o centrala si niste calorifere de la o institutie non bancara (vezi toată discuția)
Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)