Pentru continuitatea discutiei, am copiat mesajul din topic nou (pe care l-am sters) al lui
vioriels
@vioriels a scris
am fost la compania de cablu de care apartin sa spun ca s a incheiat un contract abuziv fara ca eu sa stiu pe o locatie pe care o detin si mi au zis ca persoana a semnat o declaratie pe proprie raspundere ca locuieste legal acolo Am vrut sa las o cerere scrisa ca s a incheiat abuziv contractul si nu au vrut sa o primeasca Am dat telefon si am spus ca nu sant forme legale si s a incheiat abuziv si acum ma gandesc fiind inregistrata discutia ar putea sa fiu citata de catre companie ca martor pentru ca ei sa si recupereze banii de la cel ce a declarat fals si sa fiu amenintata de acea persoana pe care nu o cunosc? Se pare ca nu vor mai fi facturi ca zice ca s a incetat pentru neplata nici uneia de la instalare
Stati linistita ca nu vor face nimic pentru a-si recupera banii :)
Niciun contract nu poate fi incheiat pe baza unei declaratii pe proprie raspundere in locul contractului de proprietate sau al contractului de inchiriere.
Daca este o firma micutza probabil ca cel care a incheiat contractul il cunostea pe cel pe numele caruia a fost incheiat si au mers pe incredere amandoi, neprevazand ca dvs. nu ii veti permite fetei sa stea in continuare acolo.
Nu va va suna nimeni.
Iar motivul pentru care au spus ca nu mai emit facturi - acela ca nu s-a platit niciuna de la instalare - este caraghios, in limbaj de cartier se numeste
abureala.
Nu veti mai primi nicio factura si nu veti mai fi deranjata de nimeni.