avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca la negru, consecinte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca la negru, consecinte

Buna ziua!
Momentan lucrez intr-o firma de distributie, in calitate de sofer livrator, in viitorul apropiat as dori sa-mi prezint intentia de demisie si as dori sa stiu daca ulterior pot fi acuzat de ceva in conditiile in care lucrez la negru.
Va rog mult, lamuriti-ma si pe mine
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:22, 12 Februarie 2012
Daca lucrati la negru despre ce demisie vorbiti? Odata ce nu exista un CIM, nu aveti ce demisie sa inaintati (pentru incetarea CIM).
Ati semnat c.i.m.? .. daca nu, atunci nu pate fi vorba despre nicio modalitate de incetare a raportului de munca, inclusiv prin demisie .. insa daca ati cauzat un prejudiciu atunci, in conditiile legii, se poate angaja raspunderea juridica a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare marfa pe aviz (fara factura) mad_john mad_john Situatie. Firma de distributie vinde marfa fara factura ( pe aviz), soferul livreaza, ia banii pe avize si isi da demisia. I se semneaza incetarea contractului ... (vezi toată discuția)
Incetarea activitatii Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa imi spuneti si mie,cum se poate ca in conditiile in care sunt angajat la o firma de distributie din 15 august 2008 pana in prezent,sunt ... (vezi toată discuția)
Termen acceptare incetare raporturi de munca (art. 55 lit.b si art.81) cyan cyan Un angajat notifica angajatorul cu privire la incetarea raporturilor de munca incepand cu o anumita data cu acordul partilor sau prin demisie. 1. Care este ... (vezi toată discuția)