avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie pt.furt si durata proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie pt.furt si durata proces

buna seara,o sa incerc sa fac un rezumat.in 2010 am furat din casa unei vecine,in 2011 am recunoscut vina(fara detector de minciuni),in 10 feb 2012 am primit o citatie pt a ma prezernta la sectia depolitie (nu tribunal)in caz contrar voi suporta consecintele.precizez ca sunt mama unui bebe de 1 an si 5 luni,si nu pot ajunge in ziua respectiva pt ca nu am cu cine lasa copilul,ce anume pot face in acest sens.
precizez ca sunt l prima fapta , as vrea sa stiu cam cat dureaza un astfel de proces,care sunt sansele sa fiu condamnata si ce se intampla in cazul in care nu am bani pt plata unui avocat ?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:29, 12 Februarie 2012
Luati legatura cu cei de la politie si stabiliti o noua data la care sa va intalniti.
Procesele sunt de durata in Romania.
In ce priveste avocatul veti primi unul din oficiu.
Da, trimiteti prin posta o scrisoare recomandata cu confirmare de primire prin care sa precizati motivele pentru care nu va puteti prezenta.
Daca aveti copil aveti sanse destul de mari la o pedeapsa cu suspendare.
puteti lua bebele cu dvs si o sa dea si bine.
nu are rost sa lungiti rezolvarea dosarului ori sa suparati anchetatorii.
nici nu va dati seama cate dosare au si cum isi dramuiesc timpul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt si consecinte gabriela laura gabriela laura buna ziua, acum 7-8 ani am furat dintr-un hypermarket niste prod.insa la iesire am fost prinsa si produsele au fost returnate insa am fost dusa la sectie ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani trebuie sa fac 17 pot avea cazier? ContSters242379 ContSters242379 Salut am 16 ani trebuie sa fac 17 peste 4 luni. 2 prieteni de ai mei au furat un telefon de la un coleg de clasa unul din ei mi-a dat mie telefonul sa il tin ... (vezi toată discuția)
Poligraf - proba in dosar, cine poate propune aceasta ContSters156375 ContSters156375 detectorul de minciuni se ia in considerare la audieri, cum se poate propune la procuror sau la politist ca cineva sa fie supus detectorului de minciuni? ... (vezi toată discuția)