avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TRECERE IN POSESIE - terenul bunicului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TRECERE IN POSESIE - terenul bunicului

CUM POT INTRA IN POSESIA LEGALA ,A UNUI TEREN AL BUNICULUI MEU ,TATAL MEU FIIND DECEDAT ,IAR EU SANT SINGURA LUI FIICA?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:08, 13 Februarie 2012
Introduceti o actiune in revendicare, indreptata impotriva posesorului neproprietar, daca dvs sunteti singura mostenitoare.
Act de proprietate exista?? Daca da, iar tatal dvs. era singurul mostenitor al bunicului, dezbateti succesiunea si problema e ca si rezolvata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune gabrielaciorcila gabrielaciorcila in momentul deschiderii in instanta a unei actiuni de revendicare a unui imobil, conform uzucapiunii de 30 de ani, trebuie sa ai imobilul in posesie? (vezi toată discuția)
Teren lasat mostenire dupa ce a fost vandut Misha4870 Misha4870 Buna ziua, Sora mea si cu mine, avem urmatoarea situatie legata de o mostenire. Bunicul nostru din partea mamei le-a vandut parintilor nostri (mamei si ... (vezi toată discuția)
Care este cadrul procesual? Irina S. Irina S. Bunicul meu, in timpul vietii lui, a dat in arenda (fara acte, s-a inteles verbal) o bucata din pamantul care il avea in proprietate. Dupa moartea lui, l-am ... (vezi toată discuția)