avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu

Buna ziua.
O persoana fizica a luat imprumut de la o banca din tara, aplatit pana cand a ramas fara serviciu. Acum acea persoana lucreza in strainanate cu contract de munca, angajatorul ia facut card cu cont in tara unde lucreaza.
Banca din tara, poate sa-i blocheze cardul din strainatate sau sai retina de pe card sumele datorate?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:11, 13 Februarie 2012
De o bucata buna de vreme, am inceput sa plang de mila bancilor care au creditat in prostie, gandindu-se numai la ce buna afacere fac ei...
Nu va faceti griji, gasesc ei o metoda!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita / acte false dssoft dssoft Buna ziua! Am si eu urmatoarea speta: Sotia mea a binevoit sa ajute o prietena prin girarea unui imprumut la un C.A.R. A completa o adeverinta tip ... (vezi toată discuția)
Blocare card de debit pentru poprire potop dana potop dana ESTE LEGAL CA PENTR O DATORIE LA CASA DE SANATE CA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA SA MI SE BLOCHEZE CARDUL DE CREDIT? BANII CARE II RETURNEZ BANCII DIN IMPRUMUTUL ... (vezi toată discuția)
Ce se mai poate face - poprire pe cont Gyna Gyna Buna seara ! Dragii mei acum va scriu cazul dramatic al unei persoane pe care si eu l-a randul meu am ajutat-o cum am putut si daca mi-ati putea da ceva ... (vezi toată discuția)