avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită perimare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

perimare executare silita

Am fost executat silit incepind cu 19.01.2011 dar neavand nimic, si nici loc de munca ,nu sa oprit nimic, se poate vorbi de perimarea actului de executare silita ? mentionez si ca e vb de un contract facut in 2007 si ultima plata facuta de mine a fost facuta in august 2008.Cum procedez si daca e valabilia perimarea se mai poate face vreo ceva asupra mea?
Cel mai recent răspuns: individ , utilizator 11:48, 15 Februarie 2012
Daca au trecut 6 luni de la data ultimului act de executare, a operat perimarea. In cazul in care se va mai intocmi un act de executare impotriva dvs, va trebui sa formulati contestatie la executare la instanta de judecata prin care sa invocati perimarea.
dar daca incep sa muncesc mai are dreptul sa ceara proprire pe salariu meu ?Sau se poate face proprire pe cont de card in care u am nici un leu si care sun expirate de ani intregi ?
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2012
individ, utilizator
Daca nu se va cunoaste noul loc de munca, pe salariul obtinut nu are cum sa se faca poprire decat daca vi se va vira in contul bancar pe care il cunoaste executorul. Ar fi bine sa solicitati plata in numerar a salariului, nu prin virament bancar.
dar cand se perimeaza executarea ca sa pot sa muncesc fara sa imi fie frica ca o sa ma gaseasca si o sa mi se puna proprire pe salariu ? mentionez ca de cand au fost preluate cazurile de firme de recuperatorii au trecut 4 ani si de cand ma dat in executare silita un an.
@alinaborza
Daca se angajeaza legal, va fi gasit de executor la Finante, din declaratia 112.

Alte discuții în legătură

Prescriptia / perimarea executarii silite utilizator nou utilizator nou Am luat un credit de nevoi personale de 10 mii euro de la BRD , far agiranti sau garantii , numai pe baza adeverintei de salar pe care era atunci trecuta suma ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit nevoi personale popa_v popa_v Buna ziua! Azi, am primit executare silita pentru un credit de nevoi personale. Singurul venit e salariul pe care mai am 2 exec silite. Dar, de la 1 sept. ... (vezi toată discuția)
Executare silita EastAndrei EastAndrei Daca am primit instiintare de la BIROU EXECUTORESC prin care am fost instiintat ca am fost executat silit ptr suma de 42.000 lei in cat timp se prescrie ? Adik ... (vezi toată discuția)