avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plata sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plata sulta

in cat timp trebuie achitata sulta?
Cel mai recent răspuns: Mariana D. , Avocat 14:11, 13 Februarie 2012
prin ce a fost stabilita sulta?
daca printr-un partaj voluntar, atunci pana cel mai tarziu la termenul stipulat in partaj
daca printr-o hotarare judecatoreasca, atunci la data ramanerii definitive , sulta este exigibila imediat si cel dator a o plati poate fi executat silit in acest sens.
daca nu aveti un termen stabilit de plata a sultei, acesta trebuie platita in cel mai scurt termen de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.Creditorul va poate executa silit dupa ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti intr-un termen de trei ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta - partaj apartament eu1984 eu1984 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti , plata sultei , stabilite in urma unui partaj pentru un apartament , trebuie platita imediat de la inchieirea partajului , ... (vezi toată discuția)
Plata sulta SANTIER SANTIER Buna seara! In cazul in care instanta stabileste sulta ce ar trebui platita cel care ramane in imobil, care este termenul pana la care este obligat sa ... (vezi toată discuția)
Plata sulta dupa partaj pincguinul pincguinul Buna ziua, S-a finalizat un partaj, fara a fi solicitat la initierea procesului termenul de plata a sultei. Va rog sa imi transmiteti daca exista un termen ... (vezi toată discuția)