buna ziua,
as dori sa intreb si eu pe cineva in cunostiinta de cauza daca as putea cumva da in judecata statul roman deoarece din luna noiembrie si pana in prezent nu am primit nici un ban, alocatie sau indemnizatie, bani la care am dreptul find un bun contribuabil, cu toate taxele achitate la zi. mentionez ca am un copil mic care are numeroase necesitati, rate la banca penntru casa, facturi de platit, etc si nu stiu cum sa ma mai descurc in tara asta. nu e corect ca acest stat sa isi bata joc de noi in ultimul hal, sa muncesc pentru a avea o viata decenta si apoi sa traiesc luni intregi in lupsuri din cauza incompetentilor care nu sunt in stare sa verifice cateva acte intr-un interval acceptabil de timp. va multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra
romania zilelor noastre. nu avem drepturi dar suntem obligati sa avem multe responsabilitati. important este ca legea se aplica doar intr-o directie si aceea desigur nu favorizeaza cetateanul de rand
Indemnizatie ccc
C.Geta
Buna ziua.
Am depus dosarul cu acte pentru plata indemn de maternitate in 4noiembrie 2013.
Agentia de plati nu mi-a trimis nimic(la celalalt copil in urma cu ... (vezi toată discuția)