avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CCC

Buna ziua.
Am depus dosarul cu acte pentru plata indemn de maternitate in 4noiembrie 2013.
Agentia de plati nu mi-a trimis nimic(la celalalt copil in urma cu 4ani am primit instiintare ca mi-a fost aprobata).
Luna aceasta ar trebui sa primesc banutii.
Exista vreo probabilitate ca indemnizatia sa nu fie platita decat dupa ce primesc instiintarea?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:54, 10 Ianuarie 2014
mai faceti un drum pana la agentie sa nu aveti o surpriza neplacuta, sau si mai bine dati un telefon si intrebati de dosarul dvs, pentru ca atunci cand l-ati depus v-a dat un nr. de ordine
Dosarul l-am depus la directia de asistenta sociala.agentia de plati e in alta parte.nu am primit nici un numar dedosar,nimic .
cautati nr. de telefon de la directia unde ati depus dosarul, de acolo trebuie sa va dea relatii.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2014
rendec, utilizator
1. - Actele pentru indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) se depun la Primaria de care apartineti cu domiciliul.
- Tot de la Primarie trebuia sa primiti un numar de inregistrare ca sa aveti o dovada ca ati depus actele respective.

2. Primaria le depune apoi la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) care aproba si plateste indemnizatia.

3. Dar din noiembrie si pana acum mi se pare cam mult timp daca nu v-a sosit decizia si/sau indemnizatia.

4. Incercati sa luati legatura cu AJPIS si sa cereti lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lndemnizatie crestere copil bebe14 bebe14 Buna seara! in luna aprilie 2014 am nascut si am depus la serviciu un dosar pentru acordarea concediului postnatal, dosar in care am depus mai multe copii ale ... (vezi toată discuția)
Probleme la primirea indemnizatiei de crestere copil melk1 melk1 Buna ziua, In noiembrie,prietena mea a nascut un baietiel.Noi nu suntem casatoriti,asftfel ca dupa ce am declarat unde vom sta (la mine) am adus copilul acasa ... (vezi toată discuția)
Restituire indemnizatie copil acordata necuvenit dragoshte dragoshte In data de 17.09.2014 am primit o decizie de la Agentia judeteana pentru plati si inspenctie sociala Prahova cu privire la faptul ca trebiue sa restitiu in ... (vezi toată discuția)