avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... sediu social al unei firme necunoscute pe apartamentul ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

sediu social al unei firme necunoscute pe apartamentul meu nou achizitionat

Buna seara
Va rog sa ma ajutati intr-o problema. In urma cu aproximativ jumatate de an am achizitionat un apartament. Procesul de cumparare s-a desfasurat fara probleme, actele au fost incheiate la un notar...totul a fost in regula. Pana astazi, cand am gasit in posta o adresa de la un executor judecatoresc, o solicitare catre firma X, cu sediul social la adresa mea, de poprire pe salariul unei persoane Y,angajat al acelei firme. Se pare ca respectivul a facut un credit pe care nu l-a achitat si a intrat pe fir executorul. Problema mea este urmatoarea...cum este posibil ca aceasta firma (care apare cu cifra de afaceri in toti anii de la infiintare, din 2007 pana acum) sa aiba sediul social pe apartamentul meu si eu sa nu fi aflat deloc?Sediul social nu apare pe actele de la cadastru sub nici o forma?
Intrebarea mea este cine este vinovat de situatia aceasta si cum sa fac sa obtin schimbarea sediului social al acestei firme? Pot sa acuz fostul proprietar ca a dat declaratie mincinoasa...pentru ca in contractul de vanzare-cumparare apare ca declara ca apartamentul prezinta sarcini si nu este sediul social al unei persoane juridice.

Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2012
iu8lia3, utilizator
Cel mai recent răspuns: iu8lia3 , utilizator 10:30, 14 Februarie 2012
declara efectiv in contract ca imobilul supus vanzarii nu este sediul social al unei persoane juridice?
Da, este facuta clar aceasta precizare in contractul de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil Marcos1976 Marcos1976 Buna ziua, Vanzatorul A, vinde cumparatorului B apartamentul Z. La intocmirea contractului de vanzare-cumparare, partile X si Y, in calitate de parinti ai ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat facut de catre contabil tiana_30 tiana_30 Buna ziua tuturor, am 2 apartament cumparate pe firma si ca atare am si o contabila care are si ea stampila firmei, fara stirea mea si fara acordul meu a ... (vezi toată discuția)
Eroare contract vanzare cumparare mshboss mshboss Buna seara!Vreau sa cumpar un apartament si am verificat contractul de vanzare cumparare al proprietarului inainte de a merge la notar. Am observat o eroare ... (vezi toată discuția)