Buna seara
Va rog sa ma ajutati intr-o problema. In urma cu aproximativ jumatate de an am achizitionat un apartament. Procesul de cumparare s-a desfasurat fara probleme, actele au fost incheiate la un notar...totul a fost in regula. Pana astazi, cand am gasit in posta o adresa de la un executor judecatoresc, o solicitare catre firma X, cu sediul social la adresa mea, de poprire pe salariul unei persoane Y,angajat al acelei firme. Se pare ca respectivul a facut un credit pe care nu l-a achitat si a intrat pe fir executorul. Problema mea este urmatoarea...cum este posibil ca aceasta firma (care apare cu cifra de afaceri in toti anii de la infiintare, din 2007 pana acum) sa aiba sediul social pe apartamentul meu si eu sa nu fi aflat deloc?Sediul social nu apare pe actele de la cadastru sub nici o forma?
Intrebarea mea este cine este vinovat de situatia aceasta si cum sa fac sa obtin schimbarea sediului social al acestei firme? Pot sa acuz fostul proprietar ca a dat declaratie mincinoasa...pentru ca in contractul de vanzare-cumparare apare ca declara ca apartamentul prezinta sarcini si nu este sediul social al unei persoane juridice.
Vanzare imobil
Marcos1976
Buna ziua,
Vanzatorul A, vinde cumparatorului B apartamentul Z. La intocmirea contractului de vanzare-cumparare, partile X si Y, in calitate de parinti ai ... (vezi toată discuția)