avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal, inregistrare contract angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal, inregistrare contract angajat

Buna ziua,

De curand ne-am confruntat cu o situatie pentru care am nevoie de un raspuns.
Unui angajat de-al nostru i s-a desfacut contractul de munca in anul 2010.
Incetarea acestui contract s-a operat pe varianta veche a progumului
REVISAL.
Acest angajat ne-a actionat in judecata si a castigat procesul. Are o
hotarare judecatoreasca de anulare a respectivei incetari a contractului.
Angajatul nu a fost transferat in noul program REVISAL la implementarea
acestuia deoarece la data respectiva avea contractul ca fiind incetat.
Va rog sa-mi spuneti cum putem inregistra salariatul in REVISAL varianta
actuala avand in vedere ca trebuie sa inregistrez contractul initial al
angajatului cu incetarea acestuia si hotararea judecatoreasca de anulare a
incetarii.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:12, 14 Februarie 2012
Exact asa faceti .. inregistrati in REVISAL datele salariatului , c.i.m. , decizia de incetare a raportului de munca si apoi anularea deciziei de incetare a raportului de munca in baza hot.judec. ... dupa aceste operatiuni generati fisierul si-l transmiteti/depuneti la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as avea si eu nevoie de o parere pentru urmatoarea ... cnghr cnghr Buna ziua, As avea si eu nevoie de o parere pentru urmatoarea situatie: Un salariat absenteaza nemotivat de la locul de munca pe o perioada de 5 zile, este ... (vezi toată discuția)
Demisie sanducatanas sanducatanas Un salariat,ospatar,isi depune demisia la 17.10.2011.Conform Legii i se acorda un preaviz de 20 de zile.Salariatul nu se mai prezinta la serviciu din data de ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu crestere copil padicam padicam Buna ziua! Legat de noul revisal,este mentionat faptul ca,la preluare date din vechiul revisal,se preiau automat contractele active si contractele suspendate. ... (vezi toată discuția)