avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Constatare inundatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Constatare inundatie

Vecinul de deasupra ma inunda repetat. Am incheiat o asigurare care acopera astfel de situatii, insa asiguratorul imi solicita o adeverinta din partea Asociatiei de Proprietari care sa stabileasca cauzele evenimentului, iar Asociatia/Administratorul refuza sa imi elibereze o astfel de adeverinta.

1. Exista o obligatie legala a Presedintelui/Administratorului de a elibera o astfel de adeverinta?
2. Ce as putea face in situatia descrisa?
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 09:09, 3 Iulie 2012
Va recomand sa faceti plangere in scris la CSA (se poate si on-line, pe site-ul www.csa-isc.ro) si in paralel sa incercati o formula amiabila (cred ca UNSAR-ul - asociatia asiguratorilor - va poate sprijini printr-un organism creat special).
Formula cu avocat platit cu comision de succes e populara in SUA, la noi e intalnita mai rar, dar nu e imposibil de aplicat.
Sunt indreptatite pretentiile Dvs.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri mihaigiuliano mihaigiuliano Am avut ghinionul sa fiu lovit in trafic de catre o masina asigurata la SC ASTRA SA si sa am neplacuta surpriza in momentul in care am fost la agentia de ... (vezi toată discuția)
Asociatia nu elibereaza adeverinta pentru inundatie georgianaradu georgianaradu Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati daca puteti. Mi-a fost inundat apartamentul din cauza tevilor proprietate comuna. Am asigurare, dar asociatia ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru asigurator de la administratorul blocului Nicusorneacsu Nicusorneacsu Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa reactionez fata de administrator. Am un apartament in Vaslui pe care il folosesc o data pe luna, cand ... (vezi toată discuția)