avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACTE CASA DONATIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACTE CASA DONATIE

Buna ziua!
As dori sa stiu daca se poate sa se faca acte pe casa pentru un apartament luat cu credit ipotecar prin donatie/contract de vanzare cumparare. Si daca da asta inseamna ca si ceditul ipotecar trece pe numele noului proprietar?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 18:26, 14 Februarie 2012
Nu aveti cum sa donati ceva ce nu este al dvs.
Indicat ar fi sa cititi contractul facut cu banca si eventual sa intrebati la banca detaliile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitare executare silita pniko2005 pniko2005 BUNA ZIUA! DORESC SA VA INTREB DACA POT TRECE PE NUMELE SOTULUI UN APARTAMENT, CUMPARAT DE MINE INAINTE DE CASATORIE ,CU UN CREDIT IPOTECAR? DORESC SA FAC ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pe 30 de ani, împreună cu prietenul meu. beneficiez și eu de apartament sau sunt bună doar de plată? Beatrice0 Beatrice0 Buna seara. Tocmai ce am facut demersurile pentru un credit ipotecar pe 30 de ani, impreuna cu prietenul meu,pentru un apartament. Creditul este pe numele ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume pe contractul casei dupa achitarea sultei-este posibil?? ContSters229309 ContSters229309 Buna seara, Va rog daca se poate sa primesc un raspuns la urmatoarea situatie: -am avut un proces de partaj, am platit sulta , am actul notarial prin care ... (vezi toată discuția)