FALS IN ACTE
Sunt in situatia urmatoare: G.M. fiind titularul unui contract de inchiriere a unui apartament nationalizat a achizitionat de la Statul Roman in anul 2003 cu legea 112 apartamentul in care locuiam si subsemnatul inscris in contractul de inchiriere. Asadar pe contractul de inchiriere figurau 2 pers. G.M.-titular si D.M.
Dupa achizitie si intabulare G.M. a incercat sa-mi faca o evacuare in instanta nereusita.
In acelasi timp am facut plangere penala ptr. cumparare apartament cu fals in acte, deoarece G.M. mai detinuse un apartament in perioada 1991-1994 in aceeasi localitate-Timisoara.
Parchetul dupa indelungi cercetari a intocmit rechizitoriul si a trimis-o in instanta penala pe G.M. pentru fals in declaratii, art.292 C.P.-2006
Judecatoria a condamanat-o pe G.M. la trei luni cu suspendare si a anulat in intregime contractul de vanzare-cumparare referitor la apartamentul respectiv, a dispus rectificarea cartii funciare, restituirea integrala catre inculpata a pretului platit pt apartament...etc
Subsemnatul nu doresc decat anulareea vanzarii si revenirea la forma anterioara, ca sa devin din nou chirias si sa-l cumpar eu.
2008-G.M. a facut apel si va face probabil si recurs la apel, dar falsul este evident iar avocatii mi-au spus ca nu are nici cea mai mica sansa sa scape de o pedeapsa penala care va atrage dupa sine si anularea efectului juridic al faptei comise de G.M. in 2003
DE curand G.M. a solicitat supendarea judecarii procesului pe motiv de cancer.Actele arata ca o motivare la scoala, dar niciunde nu scrie ca nu poate fi citata la judecatorie,si mai ales nu e facut de un institut ci doar de un medic de spital.
La ce ma pot astepta?
Ce se intampla cu anularea contractului de vanzare cumparare?
!!!important : fapta a fost comisa in 2003
Parchetul a finalizat rechizitoriul, si a introdus actiunea in instanta in 2006.
Prima sentinta penala a primit-o in 2007 dar Curtea de Apel a retrimis cauza la Judecatorie, deoarece nu a fost citata ca parte civila si Primaria
2008- octombrie se implinesc 5 ani de la infaptuirea infractiunii
prin anularea contractului, urmeaza ca partile sa fie puse in situatia anterioara.
cancerul ei, nu ar fi chiar un motiv de suspendare deoarece atata timp cat are un avo prezenta ei nu e obligatorie
Fals in acte
MARIUS70
Sunt in situatia urmatoare: G.M. fiind titularul unui contract de inchiriere a unui apartament nationalizat a achizitionat de la Statul Roman in anul 2003 cu ... (vezi toată discuția)