avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... decizie instanta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

decizie instanta

buna ziua,as dori sa intreb si eu ce se intampla in urmatoarea situatie:am fost judecat pt infractiuni pe drumurile publice,art.87,al.1 si condamnat ieri la1an inchisoare cu suspendare pe 3ani. Am fost la arhiva judecatoriei ca sa aflu solutia si un domn de acolo mi-acitit-o ca fiind aceasta de mai sus Intrebarea mea e urmatoarea: am mai verificat pe net alte solutii la alte dosare asemanatoare sau la fel ca al meu si la acelea se specifica la solutie si anularea sau suspendarea anumitor drepturi,in speta aceasta ,acela de a conduce sau de a avea permis. La mine scrie doar condamnarea aceasta cu suspendare, fara referire la altceva. E cumva posibil ca sa imi pot recupera mai repede carnetul din aceasta cauza sau doar ma iluzionez eu din cauza cunostiintelor mele precare in domeniu. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 23:21, 11 Noiembrie 2008
In primul rand - este vorba de o sentinta a Judecatoriei si asta inca neredactata, intrucat vi s-a citit decat pronuntarea din condica de de sedinta !
In al doilea rand - abia in hotararea care se va redacta vor fi mentionate si celelalte precizari cu privire la permis si alte limitari de drepturi, cat si cu privire la obligarea la plata cheltuielilor judiciare catre stat !

Cu stima
av Anghelus Ion Gabriel
Nu va faceti iluzii, o sa va anuleze permisul.

:offtopic:Ati deschis discutia si aici si in categoria "drept penal...". Aceasta contravine regulamentului.
Pentru ca s-a raspuns deja aici pe celalalt l-am sters.
va multumesc frumos pt raspuns,probabil asa este,astept sa afiseze pe net decizia dar vad ca nu au facut-o inca si de aceea am mers acolo(va dati seama ,ca am tendinta sa interpretez orice doar doar e in favoarea mea ) Inca o data va multumesc , o zi buna.
Nu aveti decat sa asteptati acasa comunicarea si va veti convinge ce anume vi se permite si ce anume va fi interzis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

87 alin. 1 din o.u.g. 195/2002 timar timar Buna am si eu o intrebare la acest articol Solutie: cond. inc. T.E.E. la ped. de 4 luni înch.cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei, pentru ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru ca am condus sub influenta alcoolului tibuleac petru tibuleac petru buna ma poate ajuta c.v. An 2010 pe data de 02-03-2010 mia fost retinut permisu de conducere. pentru ca am condus sub influienta alcoolului am avut ... (vezi toată discuția)
Am fost depistat ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice janneldark janneldark ce se intampla daca am fost depistat ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice,iar etilotestul a aratat 0,7 alcoolemie?se poate sa nu fiu condamnat,doar ... (vezi toată discuția)