avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum gasesc unde se afla un dosar si in ce stadiu este?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum gasesc unde se afla un dosar si in ce stadiu este?

am cautat peste tot si nu dau de nr meu de dosar nicaieri
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 13:46, 15 Februarie 2012
La registratura instantei sau pe net.
Pe net la adresa [ link extern ] .
În ce stadiu e dosarul dumneavoastră? A fost la miliţie şi trebuia să plece spre parchet? A fost la parchet şi trebuia să ajungă la instanţă? În orice caz trebuie să-i luaţi urma începând de la ultima persoană care a avut în lucru acest dosar.
a fost plimbat de la militie la parchet si inapoi de vreo 10 ori as vrea sa stiu ce se intampla asta daca se poate pe net pt nu sunt in localitate si din pacate avocatul meu a murit
Pe net slabe şanse... Eu am încercat link-ul postat mai sus şi-mi dă eroare. Cred că ar fi bine să faceţi cerere scrisă, s-o înregistraţi şi ei conform legii trebuie să vă dea răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stadiu dosar bună ziua! În luna aprilie am avut implicata intr-un ... Nicoleta T. Nicoleta T. Stadiu dosar Bună ziua! În luna aprilie am avut implicata intr-un accident. Eram la volan și am lovit o doamna care traversa ilegal. Am dus-o la spital ... (vezi toată discuția)
Dosar penal accident auto - la curtea de apel sergiu_nichitean sergiu_nichitean Buna ziua, Am avut un accident auto cu victime (o persoana ranita) in 2016. Accidentul s-a intamplat din cauza mea (neacordare de prioritate). S-a ... (vezi toată discuția)
Accident - cum repar mai repede masina? khalima khalima Buna seara. Spuneti-mi va rog ce pot sa fac in urmatoarea situatie: Am fost implicata intr-un accident: sotul la volan, eu in dreapta. Vinovat celalalt ... (vezi toată discuția)