avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... declaratia 220
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

declaratia 220

Buna ziua! Nu mai gasesc, se pare ca am pierdut formularul meu de decaratie 220 de anul trecut. Ce pot face in aceasta situatie? multumesc
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 15:25, 15 Februarie 2012
incercati sa apelati la inspectorul fiscal de care apartineti de la directia de finante sa va dea un duplicat de pe formular!
succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala pierduta radoica radoica Buna ziua! Ma adresez dvs. in speranta ca ma puteti ajuta, am o problema cu fisa fiscala care mi a fost eliberata de la locul de munca anul acesta dar sa ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa rovinieta, masina vanduta EritroxylonX EritroxylonX Buna ziua...am si eu o mica problema.... acum ceva timp am vandut o masina...un golf 2 mai exact...si astazi am aflat ca domnul caruia i-am vandut masina nu a ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala llumi llumi Buna ziua! Anul trecut am fost in somaj ...iar acum am nevoie de fisa fiscala pentru 2009, pentru un credit...de unde pot sa o iau? (vezi toată discuția)