avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rezolutie NUP - primesc permisul sau mi-l suspenda?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rezolutie NUP - primesc permisul sau mi-l suspenda?

Buna ziua,
Am avut permisul retinut fiind cercetat intr-un dosar cu vatamare corporala. Mi s-a dat rezolutie cu neinceperea urmaririi penale intrucat partea vatamata nu a depus nici o plangere,citata fiind. Solutia care este?
primesc permisul sau mi-l suspenda? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: basi , utilizator 10:46, 18 Februarie 2012
permisul va fi suspendat 90 de zile cf art 103 din OUG 195/2002
mai intai sa va interesati daca rezolutia nu a fost atacata.
la mine rezolutie de NUP dar eu am platit calcularea si recalcularea pentru bautura.In rezolutie spun ca statul suporta cheltuielile,imi pot recupera banii pe care iam platit la iml.Mentionez ca politistul a fost cel care ma sfatuit sa platesc eu, intrucat staul nu are bani si o sa astept mult si bine dupa ei,cel putin un an jumatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis conform art. 86 3 cod rutier aris_crina aris_crina daca am incredintat masina spre a fi condusa unei persoane care nu detine permis de ce mi-au retinut si mie permisul??????#-o (vezi toată discuția)
Neinceperea urmaririi penale lucitheman lucitheman ce se intampla cu permisul de conducere retinut pt conducere in stare de ebrietate daca se da nup (vezi toată discuția)
Suspendare permis Stefan69ro Stefan69ro Bună ziua Am fost implicat intr-un accident cu vătămare de persoană în urma căruia victima a avut mai mult de 90 zile de îngrijiri. M-am impăcat cu ... (vezi toată discuția)