avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale transport persoane
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

transport persoane

Stie careva ce ar insemna deschiderea unei firme de maxi taxi pe trasee judete, ce autorizari si ce autoritati ar trebuii contactate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cosmin Sighiartau , Consilier juridic 08:47, 8 Noiembrie 2008
Problema e destul de munca pentru un om neavizat. Infiintare firma, cod privind transp de persoane, apoi declarare punct de lucru "la beneficiar", autorizare ARR, licenta transport etc ..
multa bataie de cap .. angajati-va un jurist si rezolva el problema
Ultima modificare: Vineri, 7 Noiembrie 2008
ContSters20980, utilizator
DA .. sunt sigur ca poate ..

Cand spuneam jurist ma refeream, de fapt, la un specialist in domeniul juridic. Din mai multe motive:
- oricum, in mare parte, in cazul in care va desfasura activitatea de acest gen va avea nevoie cu siguranta de sfatul unui consilier juridic .. in mod frecvent
- in plus deschiderea unei firme, autorizarea ei, obtinerea licentelor de transport etc .. presupune multa munca, multa umblatura si .. cel mai important .. trebuie sa stii UNDE si CU CE si CUM se fac toate demersurile pentru a obtine rezultatul scontat

Deci .. imi mentin ideea de a apela la consultanta juridica (fie din partea unui avocat, fie a unui consililer juridic, fia a unei firme de consultanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma transport marfa sub 3.5 t Mari_S Mari_S Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: As dori sa infiintez un SRL pentru transport marfa, momentan doar in Romania, cu un capital social ... (vezi toată discuția)
Fisa post ARECO EXIM SRL ARECO EXIM SRL Va rog sa ma ajutati cu un model de fisa post pentru persoana desemnata transporturi auto.Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Infiintare firma transport allexandru.popescu allexandru.popescu Buna ziua, Ma adresez tuturor celor care au experienta in domeniul infiintariilor de societati comerciale. As dori sa imi infiintez o firma de transport. ... (vezi toată discuția)