avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CODUL MUNCII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CODUL MUNCII

Dupa cat timp de la angajare o persoana care nu a mai avut carte de munca poate beneficia de concediu de odihna?
Cel mai recent răspuns: Dorel Dulau , Consilier juridic 18:49, 15 Februarie 2012
Acordarea CO nu mai este conditionata de desfasurarea activitatii o anumita perioada de timp de la angajare ... in acest sens, CO se poate lua si dupa o luna de zile de la angajare , insa acordarea acestuia se face proportional cu perioada lucrata ...
Conform Codului Muncii, precum si unor acte normative cu caracter special, se poate solicita concediu de odihna chiar si a doua zi de la angajare.! Dar doar cu o singura conditie!!!!! Angajatorul trebuie sa fie de acord! SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu de odihna bYd bYd Dupa cate luni de la angajare poti beneficia de concediul de odihna dupa noul cod al muncii ? (vezi toată discuția)
Concediu pt noi angajati flory3003 flory3003 daca mi schimb locul de munca,la cat timp am dreptul la concediu de odihna? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna - angajat nou MayaVeve MayaVeve Buna ziua! Am o mica nelamurire in ceea ce priveste CO. M-am angajat pe data de 14.11.2016. In CIM scrie clar la concediu ca durata acestuia (CO) este de 21 de ... (vezi toată discuția)