avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de mostenitor. Valabilitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de mostenitor. Valabilitate

Daca in cuprinsul certificatului de mostenitor , notarul public sau instanta , atunci cand a redactat documentul, a gresit o cifra (ultima) din CNP-codul numeric personal.
Intrebare ? - certificatului de mostenitor este valabil sau nu ?
Cel mai recent răspuns: isflorian , utilizator 10:35, 16 Februarie 2012
mirela741 a scris:

Se redacteaza de catre notarul public care a dezbatut succesiunea si a eliberat certificatul de mostenitor o incheiere de rectificare care va face parte integranta din certificatul de mostenitor mentionand indreptarea erorii materiale. Aceasta se face din oficiu si este scutita de taxe.

Azi, 16.02.2012 , am intrat in posesia actului mai sus mentionat , eliberat de catre notarul public care a dezbatut succesiunea.

Multumesc pentru sfaturi si informatii.

Cu deosebita stima,

Florian Ionita-Stoicescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat mostenitor Raluca marcu Raluca marcu Buna dimineata, Exista un certificat de mostenitor din 1992 pe care sunt trecute o casa si o suprafata de teren pe care e si casa!Toate aceste au fost donate ... (vezi toată discuția)
Rectificare nume certificat mostenitor nelu_oprean nelu_oprean Vreau sa intabulez casa si nu o pot face din motiv ca pe certificatul de mostenitor este adaugata o litera in plus la numele meu. ex - opreanu in loc de oprean ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala diana14 diana14 In anul 2000 conform titlului de proprietate dupa soacra mea, eu fiind in calitate de nora dupa sotul meu, impreuna cu alti frati ai sotului decedat am ... (vezi toată discuția)