are voie un proprietar de apartament sa monteze camera de supraveghere video pe stalpul de iluminat din fata blocului? trebuie vreo aprobare? si de la cine?
"acordul pentru montarea lor din partea persoanelor care urmeaza sa fie inregistrate,"
Adica daca intru intr-un mall unde sunt camere de supraveghere la fiecare magazin cei de acolo trebuie sa-mi ceara acordul pentru a ma filma?
Scopul principal il constituie prevenirea savarsirii de infractiuni si prinderea eventualilor infractori.
In plus, nimeni nu este obligat sa mearga intr-un magazin unde se fac inregistrari video.
In chestiunea legata de montarea camerei de luat vederi pe stalp situatia are anumite particularitati fata de cea din magazine.
va salut. tot o intrebare asemanatoare am si eu legata de stalpii stradali, numai ca eu stau la casa. Ideea este ca am curtea destul de mare si as vrea sa acoper cam toate unghiurile. Am deja montate 5 camere, pe langa casa, care prind si o parte din curte, dar mi-ar mai trebui inca o camera. Este un stalp pus langa gard la vreo 20cm si m-ar avantaja foarte mult sa pun camera pe acel stalp ca mi-ar prinde toata curtea. Deci nu filmez spatiu public. Ce consecinte ar fi daca ar veni cei de la electrica in control?