avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ordonanta 130/2000
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ordonanta 130/2000

Cum se interpreteaza precizarea "daca aceste servicii sunt furnizate o singura data " din textul art.4.(2) al Ordonantei 130/2000, in cazul incheierii unui act aditional la un contract de abonament incheiat cu o companie de telefonie mobila? Actul aditional s-a incheiat telefonic, prin procedura "la distanta", conform acestei ordonante.Altfel formulata intrebarea: serviciul de telefonie mobila pe baza de abonament pe durata determinata de 24 luni poate fi incadrat in categoria "servicii furnizate o singura data" ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bebetanase , utilizator 18:54, 16 Februarie 2012
Contractele de furnizare servicii comunicatii mobile pe baza de abonament sunt contracte cu executie succesiva. Prin urmare, nu cred ca incadrarea pe care o mentionati e posibila.
Va multumesc. Va doresc o seara placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protecþia consumatorilor la încheierea ºi executarea contractelor la distanþã MariusClaudiu MariusClaudiu Acum 5 zile am fost sunat de o companie de telefonie mobila care mi-a facut o oferta de internet prin stick. Am acceptat-o. Stick-ul a ajuns la mine prin ... (vezi toată discuția)
Modificare contract telefonie-internet-tv cristache paula cristache paula buna ziua am si euo problema va rog mult ajutati-ma. in 2012 am incheiat un contract pe 24luni internet+tv+telefon fix pt care plateam in jur de95ron.in vara ... (vezi toată discuția)
Contract operator telefonic Bawer Bawer Am avut un contract de 3 euro cu o firma de telefonie mobila, la un moment dat, in 2009, mi-am luat un telefon si am prelungit contractul pe 2 ani. Dupa un 1,5 ... (vezi toată discuția)