avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

luare in spatiu

buna seara!. acum vreo 5 luni mi-am schimbat buletinul.actulamente as dori sa imi fac din nou buletin pe adresa pe care am avut-o dar proprietarul nu mai vrea sa ma ia in spatiu.se poate face un buletin provizoriu fara sa fie nevoie de actul casei avand in vedere ca am mai avut acest domiciliu?.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:28, 15 Februarie 2012
Nu.
Doar daca locuiti efectiv la acea adresa, da, va puteti face carte provizorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin dupa casatorie - gazda la care vom locui nu e inca proprietar (succesiune) mfb mfb Buna ziua, as avea nevoie cat mai repede de o solutie - cum sa imi innoiesc buletinul - in situatia urmatoare: - m-am casatorit si am luat numele sotiei, ... (vezi toată discuția)
Dovada spatiului de locuit daca proprietarul a muritsi succesiunea nu este facuta EllenSt EllenSt Buna ziua.Trebuie sa fac primul buletin copilului si mama mea care era proprietara casei(unde si eu ca mama am domiciliul) a murit acum 5 luni.Nu s.a incheiat ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate ContSters264953 ContSters264953 cum pot sa schimb actul de identitate daca stau in chirie, ce domiciliu sa apara pe actul de identitate? proprietarul a-mi ofera flotant, dar eu am nevoie de ... (vezi toată discuția)