avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contracte
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contracte

am un SRL pe care am niste utilaje pe care as vrea sa le dau pt.folosire altei societati..tot un SRL...puteti va rog sa imi spuneti ce ctr.ar trebui sa fac?ar fi bine ctr.de comodat?deoarece eu nu vreau sa inchiriez,poate ma puteti ajuta...exista alt fel de ctr.mai avantajos?multumesc....
Cel mai recent răspuns: auraneg , utilizator 20:51, 6 Martie 2012
Multumesc frumos pentru lamurire...am facut un ctr de inchiriere........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva-contr. comodat kerekesmargo kerekesmargo firma platitor de tva , a platit tva aferent aparatului dat in comodat , dupa o perioada de timp -reziliaza contractul de comodat si aduce inapoi aparatul si ... (vezi toată discuția)
Închirierea unor echipamente cu contract de comodat este un act de evaziune fiscală, sau nu ? mboncalo mboncalo Buna ziua. Daca inchiriez anumite echipamente , printr-un contract de comodat, se npoate numi sau evaziune fiscala sau alt tip de infractiune ... (vezi toată discuția)
Fisc- asigurarea casco-masina in comodat catalin_rabuga catalin_rabuga AM O MASINA IN COMODAT LA CABINETUL MEU. ESTE ADEVARAT CA ASIGURAREA CASCO NU SE TRECE LA CHELTUIELI? DACA NU ESTE ADEVARAT VA ROG DACA SE POATE SA IMI ... (vezi toată discuția)