avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia viagera/ pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia viagera/ pensie de intretinere

sant parintele unui fiu de 23 ani ce are handicap gr.1 accentuat . calificat ca ; preparator .ind.carnii/ [nu poate desfasura activitatea datorita def./locomotorii] .Eu sant pensionat grad 2 cu o pensie de 730 roni/fiul primeste o suma de 290roni indemnizatie de handicap .Din cheltuielile din cheltuielile lunare reiese ca sant mult mai mari decat veniturile impreuna cu filu.Sotia a parasit domiciliul conjugal [locuinta bloc] refuzand orce sa ne ajute cu orce mijloace ;finaciar.fizic. moral; Pot cere instantei PRiN HOTARARE .o pensie de intretinere pentru fiu din partea sotiei mentonezca ;fiul se deplaseaza foarte greu.; s-au orce mijloc de ajutor din parte mamie lui?
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 09:19, 16 Februarie 2012
Fiul dv major nu poate beneficia de pensie de intretinere din partea mamei lui; pentru a beneficia de pensie de intretinere, fiul dv ar trebui sa se afle in continuarea studiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoane cu handicap costy_generalu costy_generalu Am i intretinere fata mea care a implinit 18 ani si este persoana cu handicap accentuat.dupa 12 ani de gr 1 la majorat au constatat domnii de la comisie ca sa ... (vezi toată discuția)
Recalculare grupa de munca. gheorghetampau gheorghetampau Domnule avocat . ma numesc Tampau Gheorghe din Campulung Moldovenesc, pensionat in baza dec . 193359 din05.04.2007 privindacordarea pensiei pentru limita de ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare persoane handicap! Cornelia66 Cornelia66 Buna! Fiul meu are un handicap grad 2 accentuat si poseda permis de conducere cat.B As dori sa va intreb daca costa ceva inmatricularea pe numele fiului,nu ... (vezi toată discuția)