avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale

Buna ziua!

Am rugamintea sa ma ajutati si pemine in legatura cu un subiect destul de delicat am lucrat in cadrul unei societati timp de 6 luni si am intrebarea cand ar trebui sa intru in posesie tuturor drepturilor salariale si anume banii pe zilele de CO din anul 2011,salariul pe luna ianuarie si pe zilele lucrate in februarie in conditiil in care eu am predat totul conform legii si procedurilor interne?Apelez la cunostintele utilizatorilor Avocatnet.ro deoarece respectiva societate are obiceiul de a trege de timp cu privire la virarea drepturilor salariale a celor ce pleca din cadrul firmei.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 16 Februarie 2012
Plata drepturilor salariale se face la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului ...in principiu, in cazul in care a incetat raportul de munca angajatorul are si posibilitatea de a plati aceste drepturi si la data incetarii c.i.m, insa nu este obligat sa plateasca decat la data stabilita in c.i.m. pentru plata lor.

In speta, salariul pe ianuarie se plateste in februarie ; salariul pe februarie si CO neefectuat se plateste in martie sau se poate plati la data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limita de varsta Daliborka Daliborka Buna seara in cazul unei angajate care a intrat la pensie limita de varsta cu data de 18.01.18, a lucrat in invatamant ; in perioada iunie 2016-17.01.18 a ... (vezi toată discuția)
Plata concediu neefectuat oanaiuliana oanaiuliana Buna ziua, Am fost angajata al unei companii din mai 2009 pana in 21 iulie 2013. La virarea ultimului salariu s-au achitat doar 19 zile de CO neefectuat, ... (vezi toată discuția)
Plata co dupa incheiere cim EdgeGL EdgeGL Buna ziua, Ma adresez dumneavoastra in speranta ca gasesc o solutie la o problema critica: In curand mi se termina suspendarea CIM la fosta societate unde am ... (vezi toată discuția)