Am rugamintea sa ma ajutati si pemine in legatura cu un subiect destul de delicat am lucrat in cadrul unei societati timp de 6 luni si am intrebarea cand ar trebui sa intru in posesie tuturor drepturilor salariale si anume banii pe zilele de CO din anul 2011,salariul pe luna ianuarie si pe zilele lucrate in februarie in conditiil in care eu am predat totul conform legii si procedurilor interne?Apelez la cunostintele utilizatorilor Avocatnet.ro deoarece respectiva societate are obiceiul de a trege de timp cu privire la virarea drepturilor salariale a celor ce pleca din cadrul firmei.
Plata drepturilor salariale se face la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului ...in principiu, in cazul in care a incetat raportul de munca angajatorul are si posibilitatea de a plati aceste drepturi si la data incetarii c.i.m, insa nu este obligat sa plateasca decat la data stabilita in c.i.m. pentru plata lor.
In speta, salariul pe ianuarie se plateste in februarie ; salariul pe februarie si CO neefectuat se plateste in martie sau se poate plati la data incetarii c.i.m.