avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Daca am pierdut un proces ce mai pot face?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Daca am pierdut un proces ce mai pot face?

Daca am pierdut un proces, unde ma mai pot adresa , pt. ca stiu sigur ca am dreptate si totusi ce as mai putea face.
Cel mai recent răspuns: Angel Dan Andrei , Consilier juridic 15:52, 16 Februarie 2012
Nu ati dat un element, Hotararea este data cu cale de atac???:)
Hotărârea pronunţată în primă instanţă poate fi atacată cu apel şi/sau recurs, în funcţie de speţă. Apelul sau recursul se depun la instanţa care a pronunţat hotărârea pe fondul cauzei, de regulă în termen de 15 zile de la comunicare. Apelul sau recursul se pot depune, în termenul stabilit, fie personal, fie prin poştă cu confirmare de primire. Dacă au fost epuizate toate căile de atac, vă mai puteţi adresa CEDO. Baftă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo mac6 mac6 Pentru a adresarea unei contestatii la CEDO pot fi folosite hotararile penale comunicate la domiciliu de instante ,doar cu semnatura grefierului si ... (vezi toată discuția)
Hotararile definitive admise de cedo. _Alin_ _Alin_ Doresc sa inteleg mai bine despre care hotarari / decizii definitive date de instantele din Romania pot fi admise de catre CEDO, pentru ca citind prin ... (vezi toată discuția)
Ma pot adresa la cedo Oana Gabriela Oana Gabriela Am avut un proces în civil -litigii de munca.Am solicitat plata orelor suplimentare,sa fiu plătita pe studii superioare deoarece asta era un lucru cerut la ... (vezi toată discuția)