avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... urgent - divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

urgent - divort

eu sunt in proces de divort,am cedat drepturile tatalui deoarece eu nu am posibilitatea sa ii ofer un trai decent dar am cerut dreptul la vizita.la care tatal copilului a spus ca daca nu ma prezint la termenul de vizita ma va da in judecata ca traumatizez copilul.....intrebarea mea este daca el poate face asta.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 17:10, 16 Februarie 2012
Vă poate chema in judecată şi poate cere modificarea măsurilor privind minorul, dacă apreciază că minorul are de suferit datorită comportamentului dv.stră, însă nu va reuşi ptr motivul arătat de dv.stră. Acel program de vizită stabilit de către instanţă are ca scop asigurarea într.un cadru organizat oarecum, a vizitelor părintelui cu care nu locuieşte, nu presupune o obligaţie de vizită. Nu există nici o sancţiune cu privire la nerespectarea programului de vizită.
va multumesc mult ptr raspuns,el deasemenea ma acuza nefondat de adulter,deasemenea mi-a spus ca va aduce martori in instanta precum ca am comis adulter,se poate din cauza asta sa mi se refuze dreptul la vizita ?chiar sunt disperata si nu stiu ce sa mai fac.va multumesc din suflet
Dacă aveţi sau nu o relaţie extraconjugală, nu are legătură cu copilul, instanţa nu o să vă decadă din drepturi ptr că aveţi o relaţie. Că această căsnicie nu mai poate continuă, este clar,altfel nu se ajungea la divorţ. Tot ceea ce se întâmplă între soţi, este problema lor, şi există prevederi legale in acest sens, dar aceste lucruri nu poate afecta relaţiile lor cu copii, sunt lucruri diferite. Tot ceea ce îşi reproşează părinţii, pe copil nu îl interesează, el are nevoie de ambii părinţi. Indiferent de ce vă acuză, nu trebuie să fiţi speriată, şi solicitaţi instanţei de judecată tot ceea ce doriţi, la urma urmei instanţa decide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ioanapojar ioanapojar Inainte de divort sotul meu a solicitat prin istanta program de vizita a copilului si a intentant proces prin ordonata presedentiala iar programul ce i sa dat ... (vezi toată discuția)
Adulter gabriel-dorin gabriel-dorin sotia mea vrea sa divorteze si ma acuza de adulter,pe buna dreptate.va rog mult sa-mi spuneti ce atrage dupa sine acest motiv de divort?mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu sau doar adulter? Christin3 Christin3 Buna ziua, am si eu cateva intrebari in legatura cu situatia in care ma aflu. Sunt casatorita de 11 ani si avem un copil de 3 ani. Locuim cu parintii mei , iar ... (vezi toată discuția)