avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Excutare girant
Discuție deschisă în Executare silită

Excutare girant

Am girat cu apartamentul o persoana acum este scos la licitatie de un executor
Ce pot face in situatia in care persoana pe care am girato nu mai are nici un bun fiind vandut si apartamentul ei si nu sa acoperit creditul suma fiind mult mai mare.
Pot sa-mi iau un angajament eu cu banca?
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 22:52, 16 Februarie 2012
Daca banca e de acord, sigur ca poti.
puteti sa va luati un angajament,dar atentie,ganditi bine,daca nu veti putea sa va tineti de acel angajament veti pierde totul,executarea va continua si veti pierde si apartamentul si banii dati pana atunci!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita RoxanaVasile RoxanaVasile Parintii mei au 2 credite la 2 banci diferite: banca 1 si Banca 2. La banca 1 au girat apartamentul. Cei de la Banca 2 le-au vandut dosarul unei firme de ... (vezi toată discuția)
Girant imprumut firma laura-el laura-el In anul 2013 am girat cu apartamentul proprietete personala un imprumut luat de o firma la care sunt asociati fiul meu mai mare si fostul sot(sa ii zicem sot ... (vezi toată discuția)
Executat silit chiar daca timp de un an de zile ai platit lunar rata tripla..... oanaoancea oanaoancea este vorba de un credit ipotecar scos in anul 2008.In anul 2010 pe o perioada de aproximativ 7 luni nu am putut face nici o plata catre banca.decembrie 2010 am ... (vezi toată discuția)