avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... mesaj - aviz de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

mesaj - aviz de plata

este legal ca o firma cu capital privat sa emita aviz de plata comun cu cel al unei societati cu capital de stat?
Trebuie sa fiti mai explicit .Daca acele societati au acelasi debitor si este o creanta comuna , da .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare datorii-creante! elena.cringeanu elena.cringeanu Buna ziua!Am o problemuta! Am de recuperat o creanta in valoare de 33700 ron de la o societate careia i-am facturat produse in 03.09, cu termen de plata peste ... (vezi toată discuția)
Capital privat sau mixt? bobo24 bobo24 buna ziua as dori sa stiu daca o societate comerciala are ca actionari o firma privata si AVAS Bucuresti...are capital mixt? va multumesc! (vezi toată discuția)
Chemare creditor in judecata / chitanta liberatorie Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Care este modalitatea legala sau ce actiune ar trebui intentata impotriva unui creditor (societate recuperare creanta) pentru a ii forta la eliberarea unei ... (vezi toată discuția)