avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vreau sa renunt la un abonament de telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vreau sa renunt la un abonament de telefonie mobila

Am un abonament care nu este rentabil deloc dar mai am 18 luni perioada contractuala.Am sunat la ei macar sa il micsorez dar au spus ca si sa renunt si sa il micsorez este imposibil.Nimic nu este imposibil defapt.Dar cum si ce sa fac ?Platesc de ma rup macar daca as putea sa`l micsorez si sa ma bag pe cartela doar ca desi sunt clienta fidela de 9 ani si am platite facturile,vad ca nu "beneficiez" de putina lejeritate.Daca pur si simplu nu imi mai pot permite sa platesc,cum ma pot obliga ?Mentionez ca nu am dat semnatura in scris,a fost telefonic totul (am prelungit perioada contractuala pentru ca se terminase dar am fost cam neatenta si neatentia se plateste vad ca)
Da ok la tine fiind vorba de greseala lor dar la mine e greseala mea ca sa zic asa.Adica eu am fost de acord ca ei sa imi prelungeasca pe 2 ani abonamentul in momentul respectiv nestiind de optiunile mult mai bune pe prepay.Mai exact eu platesc mai mult decat dublu la abonament fatza de prepay si cu minute de 3-4 ori mai putine ceea ce nu imi convine deloc.Este total vina si greseala mea ca am acceptat dar ce mi se pare mie absurd e ca daca de exemplu nu mai pot sa platesc pur si simplu,chiar daca am prelungit acel contract,chiar nu poti renunta ?E chiar asa batut in cuie ?E putin cam exagerat.Sunt clienta de ani de zile ar putea macar face un sacrificiu sa il micsoreze dar nu ca cica pot doar sa il maresc nu sa il si micsorez.De renuntare nici nu se pune vorba nici sa nu auda de asa ceva
Stiu ca m-au sunat sa imi spuna ca perioada contractuala s-a terminat si daca vreau sa raman la ei pot prelungii plus imi ofereau un abonament mai mare

Doar atat v-au ''oferit'', un abonament mai mare? Nu ati beneficiat de nicio reducere a pretului acelui abonament sau de minute gratuite etc. (nu intreb de telefon, banuiesc ca ne-ati fi spus daca ati primit sau ati fi cumparat cu pret redus vreunul).
Mi se pare neobisnuita prelungirea cu 2 ani a contactului fara niciun beneficiu in schimb.
Ba da la abonamentul mai mare mai multe minute.Sau mesaje in plus nu mai stiu exact.Atunci am fost de acord si sunt constienta dar acum vreau sa renunt pentru ca pur si simplu nu mai este rentabil atata tot!
Nu o sa reusiti fara sa platiti despagubiri.
Ca sa intelegeti la ce va puteti astepta, cititi acest articol unde sunt detaliate pentru fiecare operator in parte taxele percepute in caz de reziliere inainte de termen a unui abonament la care ati beneficiat de oferte etc.:

www.avocatnet.ro/content/art...
Ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orange donna68 donna68 Ce se poate face in cazul in care anul trecut am primit un telefon pe unul dintre abonamentele orange in martie si sau prelungit 2 abonamente in loc de 1 , si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange zady zady Buna ziua, tocmai mi-am cumparat un telefon de la Orange( Galaxy S). Telefonul are o vechime de 6 luni fiind expus in magazin (am gasit in el o poza facuta de ... (vezi toată discuția)
Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)