avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... neplata intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

neplata intretinerii

va rog din suflet sa ma ajutati nu am platit intretinerea de ceva vreme pt ca nu ma ajung cu banii am ajuns la suma de 60 de milioane sunt data in judecata si nu am posibilitatea unui avocat;ce se poate intampla?ma judec cu tribunalul nu stiu incotro astept un raspuns multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:33, 17 Februarie 2012
Nu va judecati cu tribunalul ci cu asociatia de proprietari. Trebuie sa va prezentati in instanta si in fata instantei sa promiteti solemn ca veti achita in rate datoria, semnând cu asociatia de proprietari un acord de plata in rate a datoriei.

Daca nu va veti prezenta in instanta, asociatia va castiga si va putea scoate la licitate apartamentul dvs.
Se va duce in instanta si va promite ca va achita dar nu se va intampla asa.Vremurile din pacate vor fi si mai grele si aspre.Daca nu a reusit sa plateasca pana acum ma indoiesc ca va avea de acum incolo.Nu vreau sa fiu rautacioasa deoarece si eu am avut probleme cu banii si am fost 2-3 luni restantiera si mi-a fost foarte greu sa recuperez in conditiile in care veniturile mi-au crescut putin.Cred ca ar trebui sa va ganditi la o solutie de viitor sisa incercati sa va gasiti o locuinta cu cheltuieli mai mici.Pana gasiti asa ceva puteti sa promiteti ca veti plati.Dar n final daca nu veti plati se va ajunge la aceeasi solutie: se va scoate apartamentul la vanzare si nu stiu daca veti castiga ceva.Este adevarat ca aceasta procedura dureaza foarte mult dar daca asociatia se "tine de treba" sa rezolve situatia d-voastra s-ar putea sa reuseasac mai repede.
Va doresc din suflet sa puteti sa supravietuiti acestor vremuri grele.
Mergeti la administratie discutati faceti un angajament de plata cu esalonare de rate.
Aceasta daca si ei doresc.Daca pana acum nu ati fost sa discutati iertati-ma este lipsa de
respect fata de vecini.Suma este mare cred ca sunt peste sase luni.
Va confruntati cu o situatie delicata pe care trebuie sa o solutionati cu multa responsabilitate ,avand in vedere riscurile pe care vi le asumati
Incercati sa negociati cu asociatia de proprietari angajament de plata a debitului acumulat,document pe care daca reusiti sa il intocmiti urmeaza sa il depuneti pana la primul termen de judecata
Chiar daca nu va puteti permite aparator,incercati fie sa parcurgeti prezenta sectiune pentru a va informa asupra situatiilor similare,fie contactati persoana specializata care eventual doar sa va indrume asupra actelor,actiunilor care ar trebui intocmite pentru a le depune la instanta de judecata
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2012
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante intretinere - dosar tribunal pe numele chiriasului adi1404 adi1404 Buna ziua, am si eu o intrebare.....am fost dat in judecata pentru restantele de la intretinere....sunt restante vechi...de acum 4 ani.....am ramas fara loc ... (vezi toată discuția)
Restante la intretinere ioanadescu ioanadescu buna seara, sunt persoana cu handicap, am o pensie de invaliditate grad2, am fost data in judecata pt. pretentii plata de catre de asociatia proprietari suma ... (vezi toată discuția)
Datorii mirelamihail mirelamihail Buna ziua , am si eu o intebare . Figurez cu o restanta la intretinere in val de 1700 lei am ajuns in aceasta situatie pt ca nu mai fac fata bancilor . Am ... (vezi toată discuția)